Der er ikke noget mere irriterende end et køretøj der ikke fungere optimalt eller ikke vil starte. Scootere er ingen undtagelse. Har du et problem med din scooter kan du altid regne med professionel scooter reparation og service af høj kvalitet fra Scooter-Ophug. Jeg tilbyder reparation service af scootere og knallerter i alle afskygninger, og ligger inde med et stort lager af reservedele så uanset hvilket problem du står med skal vi nok finde en løsning.

Jeg har arbejdet med reparation og service af scootere i over 5 år og kan klare alle opgaver. Har du problemer med skjold, motor, karburatorer, stel, lygter eller andet står jeg klar med hurtig og effektiv scooter reparation og service.

Scooter Service i Vejle og Juelsminde omegn.

Jeg tilbyder scooter service i Vejle og Juelsminde omegn da mit værksted er placeret i Stouby hvilket ligger lige imellem begge byer. Bor du indenfor 50 km afstand fra mit værksted med en scooter der ikke vil starte, kan jeg tilbyde at hente og og levere din scooter. Ved længere distance end 50 km er du nødt til at komme til mig, hvis du ønsker scooter reparation eller service.


Mangler du Scooter service i form af reservedele sender jeg dem gerne til dig uanset hvor i landet du bor. 

Scooter service af høj kvalitet

Når du bestiller scooter reparation og service hos Scooter-Ophug kan du altid regne med servicering af den højeste kvalitet, hurtigt svar når du kontakter mig, efterfulgt af hurtig og effektive løsninger til dit scooter problem. 

Få et uforpligtende tilbud på scooter service

Så mangler du scooter reparation eller service af den ene eller den anden grund står Scooter-Ophug altid klar til at løse dit problem. Du kan kontakte mig på tlf: 50 42 60 55, på min e-mail scooterophug72@gmail.com eller via kontaktformularen på hjemmesiden. Så giver jeg et uforpligtende tilbud på scooter service.