Salg

Vi udfører reparationsarbejde på scootere og knallerter, samt køb og salg af scootere/knallerter.

Salg af scooter reservedele

Hos Scooterophug v/ Anders Mogensen køber jeg brugte scootere og separere de fungerende dele fra den defekte scooter. Med tiden er mit lager blevet større og større, og jeg ligger nu inde med et stort udvalg af scooterreservedele. Det er alt fra brugte skjolde, motorer, karburatorer, stel, lygter og meget andet.

Jeg ligger inde med en masse fungerende scooterreservedele til en masse forskellige slags modeller. Står du og mangler scooter reservedele, kan du se nedenstående for at finde modellen, der passer til dig. Kontakt mig for at finde ud af om jeg har scooter reservedelene, du mangler. Hvis ikke jeg ligger inde med de scooterreservedele, du mangler, kan jeg måske skaffe dem.

SUZUKI
Katana
Address

GILERA
Stalker
Runner

DERBI
Predator
Atlantis

CPI
Oliver
Popcorn

PIAGGIO
Typhoon
Zip gl
Nrg

APRILIA
Sonic
Rally
Sr50

TMS
S3

BENELLI

KYMCO
ZX 50

ADLY
Arriva

GIANTCO
Sprint
G-Buddy
Spartan

SYM
Jet
Jet Sport X

PGO
Comet
Hot50
Big max
Dr big/t-rex
Rodoshow
Pmx
Pmx naked

PEUGEOT
Speedfight 1 og 2
Zenith
Buxy
Speeddake
Viva city

YAMAHA
Neos
Bws
Aerox
Booster

KEEWAY
F-Act
Hurricane
Focus

LEONE SWAN

HONDA
SFX

Hvis du følger os på Facebook, vil du også kunne følge hvilke nye scooter reservedele, vi ligger inde med.

Scooterreservedele og service

Skal du bruge scooter reservedele, men du har ikke erfaring med at reparere scootere? Så tilbyder jeg også servicering og reparation af scootere. Hvis du bor i nærheden af Stouby, Juelsminde eller i Vejle omegn kør jeg gerne ud og henter din scooter, hvis den ikke vil starte.

Så fikser jeg din scooter for dig med mine scooterreservedel. På den måde slipper du for yderligere bøvl med din scooter.

Få et uforpligtende tilbud på dine scooterreservedele

Så går du og mangler scooterreservedele eller service, har du fundet det rette sted. Jeg står altid klar med en hjælpende hånd. Kontakt mig i dag på telefon (+45) 50 42 60 55, på min e-mail scooterophug72@gmail.com eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

Så kan vi få en dialog om problemet, og så finder jeg en løsning, du kan være glad for. Så giver jeg et uforpligtende tilbud på scooter reservedele og service.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.